Published On: pon, dec 19th, 2016

U Bužimu otvorena poslovnica Mikrofina

Mikrokreditno društvo „Mikrofin“ u utorak je otvorilo ekspozituru u Bužimu. Ova vodeća mikrokreditna institucija u Bosni i Hercegovini uspješno nastavlja razvoj poslovne mreže na području Bosne i Hercegovini i trenutno posluje u preko 70 poslovnica.

Svim klijentima i ostalim zainteresovanim građanima Bužima, Mikrofin je na raspolaganju svakim radnim danom od 8 – 16 časova.

„Veliko nam je zadovoljstvo što otvaramo poslovnicu u Bužimu. Mikrofin već ima bogatu poslovnu mrežu koja danas posluje kroz 73 poslovnice. Siguran sam da će klijenti brzo prepoznati kvalitetna i brza finansijska rješenja koja nudimo stanovništvu, poljoprivrednicima i preduzetnicima“, izjavio je Jasmin Beširević, šef filijale Mikrofina u Bihaću. 

Mikrokreditno društvo „Mikrofin“ je lider na tržištu mikrofinansiranja. Prisutan je u cijeloj BiH i zapošljava 280 radnika. Pored uspješnih poslovnih rezultata, Mikrofin je prepoznatljiv i po aktivnoj ulozi u društvenoj zajednici, kroz brojne donacije školama, bibliotekama, vrtićima,  pozorištima i drugim projektima iz oblasti obrazovanja i kulture.  

Poslovnica Mikrofina nalazi se u ulici generala Izeta Nanića, u centru Bužima.

 

/Buziminfo.ba

sponzorirani članak

Komentari

komentara