Published On: pet, jul 31st, 2015

Zgrada „A1“ Bužim – Akcijske cijene stanova!

Uštedite investiranjem u stanove!

zgrada benmal

AKCIJA !!! SNIŽENJE CIJENE STANOVA!!!

Povodom predstojećih praznika nudimo Vam poseban popust! Postanite ponosan vlasnik stana u prvom i jedinom stambeno-poslovnom objektu s energetskim certifikatom A razreda u Federaciji BiH, na atraktivnoj lokaciji u Bužimu, a za cijenu od samo 1200 KM/m² + PDV!

Akcija će trajati od 01.07.-01.10.2015. Uštedite trenutnim investiranjem u stan! Papiri garantovani i čisti, po principu danas potpiši – sutra prepiši!

Dođite i uvjerite se u udobnost i kvalitet. Imati takav stan je privilegij. Budite među privilegovanima!

Vaš Ben-Mal Group

U cilju emancipacije kvaliteta građenja i širenja istog, našli smo za shodno, da naše vidike, naš način građenja, našu kvalitetu i sigurniji Vaš dom, adekvatno “iznesemo” iz okvira općine Velika Kladuša, te da na području općine Bužim, u vidu stambenog objekta za stanovanje, prezentiramo najviše standarde arhitekture i građenja.zgrada buzim a1

Kako bismo upravo Vama, kao našoj potencijalnoj klijenteli, kao našim vjernim pratiocima, ponudili samo pošten i kvalitetan proizvod, proces je popraćen svim mogućim zakonskim propisima, uključujući i same završne korake, a to su elaborat etažiranja, u kojemu Vam predstavljamo izvode o površini parcela; izvod posjedovnog lista, dozvole o građenju, urbanistička rješenja i dr. dokumente. Odmah po kupnji dobija sevlasnički list što Vama garantira čisto i mirno vlasništvo!  

Atraktivna lokacija

Poslovno-stambeni objekt „A1“ u Bužimu nalazi se na atraktivnoj lokaciji te broji 44 stana različitih kvadratura i tri poslovna objekta. Radi se o prvoj stambenoj zgradi na području općine Bužim, koja ispunjava sve evropske standarde gradnje. Posjeduje brojne pogodnosti modernog smještaja kao što su lift, portafonski sistem, centralno grijanje(termoblok), protuprovalna vrata i sl. Izvođač radova je firma „Am&KANDI d.o.o.“ Velika Kladuša, a treba nadodati da je u izgradnji objekta na različitim poslovima učestvovao i znatan broj drugih kooperantskih firmi, prvenstveno sa područja općina Bužim i Velika Kladuša.

Energetski certifikat razred „A“, prvi i jedini u Federaciji BiH, dodjeljen poslovno-stambenom objektu „A1“

Certifikat je dodijeljen poslovno-stambenom objektu „A1“ Bužim, te svakom stanu pojedinačno, a njime se potvrđuje da je ovaj objekat smješten u energetski razred „A“, što je prvi certifikat ovog razreda dodijeljen stambenom objektu na području USK-a, ali i Federaciji BiH.

Dodjela ovog energetskog certifikata predstavlja činjenicu da je poslovno-stambeni objekt „A1“ u Bužimu zadovoljio stroge standarde Evropske unije kada je u pitanju energetska efikasnost, te da su stvoreni uvjeti za održivo i efikasno korištenje objekta.

Video:

Isplativost investiranja u stanove

Zgrade koje su energetski vrlo učinkovite imaju minimalnu energetsku potrošnju za grijanje i hlađenje, minimalne oscilacije u temperaturama, kvalitetnu i dobru izolaciju, sporiji prolazak toplina kroz zidove tijekom ljeta i zadržavanje svježine, te se takve stvari uvelike odražavaju na budžet stanara. Može uvelike smanjiti račune za grijanje, ali i hlađenje usred toplih ljetnih dana.

 

 

Korist energetskog certifikata ćete vidjeti već na Vašem prvom računu za struju. 

Zbog velike potrošnje energije za grijanje, odnosno hlađenje, energetska efikasnost zgrada u budućnosti imati sve značajniju ulogu u građevinarstvu. Korištenjem savremnih tehnologija toplinskih izolacija i standarda  moguće je smanjenje potrošnje energije grijanja i hlađenja za gotovo 85%.

Prema analizi Anadolu Agency (AA), švicarski franak je za svega nekoliko dana porastao za 16,6 % u odnosu na euro dok je američki dolar ojačao za 6,3 % prema euru. Upravo to je još jedan od razloga zašto bi bila opravdana odluka baš sad i ovdje uložiti Vaš cjenjeni novac.

Prethodno opisano stanje na tržištu valuta, franaka i dolara, upućuje na isplativosttrenutnog ulaganja iz sljedećeg razloga; ukoliko se ima ušteđevina u francima ili dolarima, sad je idealan trenutak za ulaganje jer ćete dobiti još veću vrijednost za Vaš pomno ušteđen novac.

 

POSJETITE ZGRADU „A1“ BUŽIM I POGLEDAJTE STANOVE

TU SMO ZBOG VAS PETKOM, SUBOTOM I NEDJELJOM

od 09:00 do 15:00 h

 

Ako tražite kvalitetu, isplativost, komfor, čisto vlasništvo… došli ste na pravo mjesto!

Obratite nam se s povjerenjem!

Dodatne informacije o stanovima:  061/472-389,  037/773-124

Web stranica: www.benmal.ba,  Facebook profil: https://sr-rs.facebook.com/BenMalGroup

Komentari

komentara