Published On: uto, dec 8th, 2020

Narodna lista Bužim: Saopćenje za javnost

Narodna lista Bužim uputila je danas saopćenje za javnost koje možete pročitati u nastavku.

Narodna lista Bužim

Kako je Centralna izborna komisija BiH objavila utvrđene rezultate Lokalnih izbora u Bosni i Hercegovini 2020, Narodna lista Bužim se zahvaljuje građanima općine Bužim na glasovima i ukazanom povjerenju kandidatima sa naše liste.

Narodna lista Bužim, njeni vijećnici i kadrovi će, kao i do sada, zastupati isključivo interese građana. Ovim putem obaviještavamo javnost da će Agan Bunić, nosilac liste na proteklim lokalnim izborima, nastaviti uspješan mandat u Skupštini Unsko – sanskog kantona, sa koje pozicije će pružati potrebnu podršku, zajedno sa našim vijećnicima, u ostvarivanju interesa i prava naših građana. Umjesto Bunića, u Općinsko vijeće općine Bužim će ući sljedeći po broju glasova od kandidat Narodne liste Bužim, odnosno Klub vijećnika Narodne liste Bužim će predstavljati vijećnici Nezir Tahić i Hasan Hilić.

Također, pozivamo izborne pobjednike u općini Bužim da formiraju većinu u Općinskom vijeću, te preuzmu odgovornost za stanje u Bužimu, te konačno počnu rješavati nagomilane probleme i data obećanja građanima Bužima.

 

/Narodna lista Bužim

Komentari

komentara