unnamed8

  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

U posjeti Bužimu boravio načelnik Sanskog Mosta /VIDEO

IMG 0804 - kopija

U radnoj posjeti Općini Bužim i načelniku Aganu Buniću danas je boravio načelnik općine Sanski Most, dr. Mustafa Avdagić sa svojim saradnicima, sekretarom Mirsadom Sadićem i zamjenikom predsjedavajućeg OV-a Mehom Talićem.

 

Na sastanku je istaknuta dobra dosadašnja saradnja između ove dvije općine, kao i nada i volja da se ta saradnja u budućem periodu intenzivira i pojača.

Načelnik Bunić je upoznao načelnika Avdagića o trenutnom stanju u bužimskoj općini, o budućim projektima iz oblasti privrede i stvarima koje su do sada postignute na tom planu.

IMG 0782 - kopija

Pored načelnika Bunića, na prijemu su bili prisutni i predsjedavajući OV-a Abid Mulalić, savjetnici u Kabinetu Načelnika Mehmed Ćenanović i Vahid Mulalić, te pomoćnici Načelnika Jasmin Salkić i Nedžad Kudelić.

IMG 0799

Načelnik općine Sanski Most, Mustafa Avdagić, govorio je o do sada postignutim rezultatima njegove općine u oblasti privrede, o projektima koji su do sada urađeni, te o iskustvima u izradi i apliciranju projekata ka fondovima i državama EU.

IMG 0811 - kopija

Nakon razmjene iskustava i završetka radnog sastanka delegacije dvije općine su obišle i turbe rahmetli generala Izeta Nanića.

POGLEDAJTE VIDEO

BuzimINFO.ba

 VIŠE FOTOGRAFIJA OVDJE